Modul incognito este cea mai bună metodă de a vizita site-uri despre care nu vrei să afle alţi utilizatori ai aceluiaşi calculator. Indiferent ce ai vrea să cauţi, paginile de acest fel sunt facile deoarece istoricul acestor vizite este, practic, inexistent după ce ai închis tabul respectiv. Google ştie în continuare ce faci, doar că ce se întâmplă în incognito, rămâne în incognito.

Chiar dacă foloseşti modul incognito şi eşti în siguranţă pe termen lung, pericolul de a fi surprins de cineva planează în aer. Dacă ai şi de-a face cu oameni care nu ştiu să bată la uşă înainte să intre într-o cameră, atunci chiar ai probleme.

Rezolvarea ar putea veni rapid şi mai simplu decât aţi crede. O încuietoare controlată de la calculator este ceea ce aveţi nevoie pentru a vă vedea de treabă în modul incognito, fără să fiţi deranjaţi. Modul de funcţionare este simplu. Atunci când deschideţi un tab incognito în browser, încuietoarea va bloca uşa, iar voi veţi putea naviga pe internet liniştiţi.

Mike, CEO-ul Useless Duck Company, este creatorul acestei încuietori, ce are la bază un Arduino Uno. Mini-calculatorul este legat la încuietoare şi, folosind un program scris de Mike însuşi, scanează constant taburile deschise într-un browser. Atunci când detectează o pagină deschisă în modul incognito, Arduino va închide uşa într-o clipă.