De acum înainte nu va mai fi nevoie să cumperi un telefon Lumia ca să te poţi bucura de Word Flow. Microsoft a decis ca funcţionalitatea tastării de cuvinte şi expresii fără să mai fie nevoie să ridici degetul de pe ecran să poată fi implementată şi pe iPhone-uri.

Nu se ştie dacă implementarea Word Flow pe iPhone va schimba şi aspectul grafic al tastaturii, astfel încât să semene cu cea de pe Windows Phone, dar e foarte posibil.

Momentan, Microsoft permite doar membrilor Windows Insider accesul la funcţionalitatea Word Flow pe iPhone, însă foarte curând va apărea şi o eventuală apariţie pe App Store. Totuşi, aceasta situaţie ne face să credem că Android este viitorul sistem de operare pe care World Flow va apărea imediat după portarea pe iOS.

De vreme ce Cortana a fost lansată atât pe Android şi iOS, se pare că Microsoft nu mai e interesat să păstreze exclusivitatea funcţionalităţilor prezente pe sistemul său de operare şi e gata să ofere ce are mai valoros pe Windows Phone pe gratis celor mai populare sisteme de operare pe mobile din lume.

Din păcate, Word Flow nu suportă limba română, însă nu e exclus ca limba noastră să fie la rândul ei inclusă în faimoasa tastatură de la Microsoft cât de curând.