Lansarea Apple Watch 2 se apropie cu paşi repezi, compania Apple urmând a aduce pe piaţă a doua versiune a ceasului inteligent undeva în cursul lunii aprilie, asta dacă îşi va urma strategia stabilită anul trecut.

Pentru că produsul este în proces de dezvoltare acum, compania Apple a publicat patru oferte de muncă pentru experţi în biomedicină şi tehnicieni care sunt dornici să se alăture echipei de cercetare şi dezvoltare care produce Apple Watch 2 pentru lansare în lumea întreagă. Aceşti experţi urmează să fie integraţi în echipa care dezvoltă dispozitive pentru monitorizarea sănătăţii, acolo lucrând deja o varietate de experţi în biomedicină şi ingineri specializaţi pe implementarea de senzori biometrici în wearable-uri.

Apple a încercat să implementeze în Apple Watch doar funcţii care nu impun ca dispozitivul sa fie verificat de către autorităţile americane şi să primească certificarea unui dispozitiv medical, aşa că ea este limitată în funcţionalitatea biometrică pe care o poate oferi.