Aceasta este noua strategie a companiei de a unifica oferta de produse, încercând să elimine concurenţa între brandurile Lenovo şi Motorola.

Din fericire pentru clienţi, nu foarte multe aspecte ale terminalelor Motorola vor suferi modificări. Acestea erau deja vândute sub numele „Moto” şi vor păstra logo-ul clasic. Diferenţa va consta în lipsa logo-ului Motorola binecunoscut, în favoarea textului „Moto by Lenovo” acolo unde va fi cazul. Având în vedere că acest text este destul de lung, probabil că pe partea din faţă a telefoanelor vom găsi scris doar „Moto”. Retragerea numelui Motorola marchează un moment istoric pentru piaţa de dispozitive mobile, întrucât compania americană a fost prima care a lansat un telefon mobil sub forma lui DynaTAC, celebrul telefon-cărămidă al anilor '80.

Odată cu această mişcare, Lenovo încearcă să îşi facă numele mai bine cunoscut în industria smartphone-urilor. Telefoanele sale au avut parte de un succes limitat în ultimii ani, iar achiziţia Motorola a fost primul pas către încercarea de a se impune pe această piaţă. Odată cu această schimbare de nume pentru dispozitivelor Moto, compania a anunţat că plănuieşte să lanseze seria de smartphone-uri Vibe în toate pieţele pe care Moto este prezent.