FOTO

Cum arată Parisul după căderile de zăpadă neobişnuite // FOTO

Cum arată Parisul după căderile de zăpadă neobişnuite // FOTO
Sursa: jurnal.md Foto: gettyimages.com 07.02.2018 15:51
Parisul a fost acoperit de zăpadă. În ultimele ore, s-a format un strat de zăpadă de 7 -15 centimetri. Căderile de zăpadă sunt caracterizate ca neobişnuite.

În aceste condiţii, poliţia a avertizat locuitorii din zona Parisului să îşi lase maşinile acasă, scrie DPA. Mai mult, zăpada a condus la anularea tuturor serviciilor de autobuz din Paris şi la unele anulări în reţeaua RER (Réseau Express Régional), însă metroul a continuat să opereze în regim normal.

În departamentul Yvelines din vestul Parisului, şoferii vehiculelor rămase blocate în zăpadă au fost direcţionaţi spre adăposturi pe perioada nopţii, a informat poliţia.

În departamentul Seine-et-Marne, la est de capitala franceză, autorităţile locale au declarat că 1.500 de vehicule grele cărora nu li s-a mai permis circulaţia din cauza căderilor de zăpadă au fost parcate în zone speciale.

Serviciul meteorologic francez a înregistrat un strat de zăpadă de 15 centimetri la parcul Montsouris, la sud de capitală, şi pe Aeroportul Paris-Orly, şi de până la 20 de centimetri în unele zone din vestul capitalei, scrie Agerpres.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI