Guvernul britanic doreşte să extindă programul puburilor cu ocazia căsătoriei prinţului Harry

Guvernul britanic doreşte să extindă programul puburilor cu ocazia căsătoriei prinţului Harry
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ABC News 07.01.2018 18:49
Britanicii, dezamăgiţi de faptul că nu au o zi liberă cu ocazia căsătoriei prinţului Harry, spre deosebire de ceea ce s-a hotărât pentru fratele său William în 2011, se vor putea consola rămânând mai târziu în puburi, informează France Presse.

Guvernul britanic a lansat duminică o consultare publică pentru a extinde programul de lucru al localurilor autorizate vineri 18 şi sâmbătă 19 mai, când va avea loc nunta prinţului Harry cu fosta actriţă americană Meghan Markle.

"Nunta regală va fi un moment de sărbătoare naţională şi sperăm că toată lumea poate profita la maximum de acest moment istoric", a declarat Amber Rudd, ministrul de interne.

"Sper că această relaxare a programelor va permite oamenilor să prelungească festivităţile şi să se adune pentru a marca acest eveniment foarte special pentru ţară", a adăugat aceasta.

Guvernul doreşte să extindă până la ora 01:00 dimineaţa autorizaţia de a vinde alcool pentru unităţile care nu au această permisiune, cu o zi înainte şi în ziua nunţii, care va avea loc sâmbătă 19 mai.

Orele între care puburile şi alte baruri au permisiunea de a vinde alcool în Regatul Unit sunt specifice fiecărei unităţi, în funcţie de licenţa obţinută de la autorităţile locale.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI