Update

Explozie în apropierea unei staţii de metrou, la periferia oraşului Stockholm; Două persoane au fost rănite

Explozie în apropierea unei staţii de metrou, la periferia oraşului Stockholm; Două persoane au fost rănite
Sursa: jurnal.md Foto: Facebook 07.01.2018 15:10
16:40
Update

Suedia: Bărbatul care fusese rănit grav în explozia de la Huddinge a murit

Bărbatul care fusese rănit grav, duminică, în explozia din apropierea unei staţii de metrou de la periferia oraşului Stockholm, a încetat din viaţă, informează AFP.

Două persoane au fost rănite, duminică, în urma unei explozii produse în apropierea unei staţii de metrou de la periferia oraşului Stockholm, a anunţat poliţia suedeză, care exclude ipoteza unui atac terorist, relatează AFP, citat de news.ro

Explozia a avut loc în jurul orei locale 11:00, într-o staţie de metrou din suburbia Huddinge, în partea de sud a oraşului Stockholm.

Un bărbat în vârstă de circa 60 de ani a fost grav rănit şi este la spital în stare critică, iar o femeie de 45 de ani care-l însoţea a suferit răni mai uşoare.

Potrivit martorilor, bărbatul rănit a ridicat de pe jos un obiect care a explodat apoi imediat. Cotidianele de mare tiraj Expressen şi Aftonbladet relatează că acel obiect ar fi fost o grenadă de mână. Însă un reprezentant al poliţiei afirmă că deocamdată nu se pot trage concluzii şi că ancheta este în desfăşurare.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI