Accident feroviar în Africa de Sud: Tren de pasageri în flăcări; Cel puţin patru persoane au murit, iar alte 40 sunt rănite

Accident feroviar în Africa de Sud: Tren de pasageri în flăcări; Cel puţin patru persoane au murit, iar alte 40 sunt rănite
Sursa: www.mediafax.ro Foto: afp 04.01.2018 14:21
Cel puţin patru persoane au decedat, iar alte 40 au fost rănite, joi, după ce un tren de pasageri din Africa de Sud a luat foc în urma unei coliziuni cu un camion, au informat echipele de salvare, relatează site-ul postului BBC.

Accidentul s-a întâmplat în apropierea oraşului Kroonstad, aflată în provincia africană Free State.

Pasagerii au fost imediat evacuaţi din tren şi au aşteptat echipele de intervenţie pe marginea drumului.Presa sud-africană şi serviciile de salvare au informat că, în urma coliziunii, o parte din tren a izbucnit în flăcări.

Potrivit unui pasager, camionul nu a reuşit să oprească în intersecţia şi a fost izbit de tren. Şoferul camionului a încercat să fugă de la faţa locului, însă a fost reţinut de poliţie.

"Am fost traumatizat. Am căutat o uşă pe care să fug, dar toate erau blocate. Brusc, am văzut fum", a adăugat pasagerul, pe nume Seipati Moletsane.

Pompierii şi ambulanţele sunt încă în locul unde s-a produs coliziunea, încercând să stingă flăcările.Trenul călătorea de la oraşul Port Elizabeth către capitala comercială Johannesburg.
  

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI