Update

Asediu de 13 ore la un hotel de lux din Kabul

Asediu de 13 ore la un hotel de lux din Kabul
Sursa: jurnal.md Foto: twitter.com 21.01.2018 17:40
19:11
Update

Ministerul de Interne din Afganistan anunţă că atacul de la hotelul din Kabul s-a soldat cu moartea a 14 străini şi patru afgani

Ministerul de Interne din Afganistan a anunţat că atacul de la hotelul de lux Intercontinental din Kabul s-a soldat cu moartea a 14 străini şi patru afgani, relatează AP, citat de news.ro.

13 ore, atât a durat asediul unui hotel de lux din Kabul unde mai mulţi terorişti s-au baricadat sâmbătă seară şi au luat ostatici.
Atacatorii, patru la număr şi cu veste explozive pe ei, au intrat prin bucătărie şi au deschis focul asupra oaspeţilor. Cel puţin 6 oameni au fost omorâti, dar martorii care au scăpat, citaţi de presa locală, vorbesc de 15 morţi.

Militarii afgani, ajutaţi de trupe NATO, au înconjurat hotelul, iar luptele au durat toată noaptea. O parte a hotelului a luat foc din cauza exploziilor şi focurilor de armă. Unii clienţi s-au salvat coborând prin balcoane pe funii croite din draperii, scrie Digi 24.

Hotelul găzduia o conferinţă IT, la care participau oficiali de la Kabul şi invitaţi străini. Atacul a fost revendicat de talibani.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI