Un poliţist american a fost ucis de către un bărbat care s-a baricadat într-un apartament din Denver

Un poliţist american a fost ucis de către un bărbat care s-a baricadat într-un apartament din Denver
Sursa: www.mediafax.ro Foto: hepta 01.01.2018 14:18
Un poliţist a fost ucis şi alte şase persoane au fost rănite, duminică, în oraşul american Denver, după ce un bărbat care se baricadase într-un complex rezidenţial a deschis focul asupra forţelor de ordine, relatează site-ul CNN.

Patru poliţişti şi doi civili au fost răniţi de către suspect, identificat ca Matthew Riehl, în vârstă de 37 de ani, autor a mai multe infracţiuni minore, potrivit şerifului Tony Spurlock.

Atacatorul s-a baricadat în dormitorul unui apartament şi a folosit o puşcă, înainte de a fi împuşcat mortal de către trupele SWAT.

"Atacul a fost de tip ambuscadă. Toţi au fost împuşcaţi foarte, foarte rapid şi au murit la câteva secunde distanţă unul de celălalt. Au fost trase peste 100 de gloanţe de către suspect", a declarat Tony Spurlock.

 Potrivit informaţiilor preliminare, bărbatul care s-a baricadat în apartamentul ar fi avut probleme psihice, martorii susţinând că "se comporta bizar".

Preşedintele american Donald Trump a transmis, prin intermediul contului de Twitter, condoleanţe pentru familiile victimelor acestui incident.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI