Jocul video a fost creat în 2012 de Funcom. Potrivit Deadline, seria ar trebui să reia universul jocului centrându-se pe o echipă de agenţi infiltraţi într-un război între trei societăţi secrete: Illuminatii, Dragonul şi Templierul. 

Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este un actor, producător şi muzician american, care a devenit cunoscut la începutul anilor 1980 graţie serialului de televiziune ”21 Jump Street”. De atunci, artistul american a dorit să se desprindă de imaginea de june-prim şi s-a consacrat interpretării unor personaje originale şi chiar excentrice, precum Edward din ”Edward Mâini-de-foarfece”, Raoul Duke din ”Spaimă şi scârbă în Las Vegas”, Ichabod Crane din ”Legenda călăreţului fără cap”, Jack Sparrow din franciza ”Piraţii din Caraibe”, Pălărierul cel nebun din ”Alice în Ţara Minunilor” şi Barnabas din ”Umbre întunecate”.

A interpretat şi personaje inspirate din realitate, precum Ed Wood în filmul cu acelaşi titlu, Joseph D. Pistone în ”Donnie Brasco”, George Jung în ”Visul alb” şi John Dillinger în ”Inamicii publici”. A interpretat şi rolul amerindianului Tonto în ”Legenda călăreţului singuratic”. La începutul anilor 1990 a început să colaboreze cu cel care a devenit regizorul său fetiş, Tim Burton, care îi este şi un foarte bun prieten, alături de care a turnat opt filme.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizări la Oscar, trei nominalizări la premiile BAFTA şi a câştigat un Glob de Aur.