VIDEO

Mesaj tulburător al nepotului liderului nord-coreean, Kim Jong-un

Mesaj tulburător al nepotului liderului nord-coreean, Kim Jong-un
Sursa: www.digi24.ro Foto: jurnal.md 09.03.2017 12:06
Nepotul liderului nord-coreean a plasat pe YouTube un mesaj tulburător, la două zile după ce tatăl său, fratele vitreg al liderului nord-coreean, a fost ucis de agenţii Phenianului pe aeroportul din Kuala Lumpur. El spune că a fost dus într-un loc sigur, departe de criminalii nord-coreeni, cu ajutorul unei organizaţii secrete.

„Bună, numele meu este Kim Han-Sol, sunt din Coreea de Nord, fac parte din familia Kim, acesta este paşaportul meu. Tatăl meu a fost ucis acum două zile. În prezent sunt cu mama mea şi cu sora mea, şi suntem foarte recunoscători lui... şi sperăm că lucrurile vor deveni mai bune în curând”, spune Kim Han-Sol, fiul lui Kim Jong-Nam.

Materialul video a fost editat pentru a nu se dezvălui datele tânărului şi cine l-a ajutat să fugă. Este o premieră că un membru al dinastiei comuniste de la Phenian îşi asumă identitatea în acest fel. Cum nici Kim Jong-un şi nici sora acestuia nu au copii, tânărul nepot al dictatorului nord-coreean este singurul moştenitor al dinastiei comuniste.

 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI