VIDEO

Crimă terifiantă în Rusia: O tânără de 25 de ani şi-a omorât amantul, pe soţia acestuia şi pe cele două fiice ale cuplului

Crimă terifiantă în Rusia: O tânără de 25 de ani şi-a omorât amantul, pe soţia acestuia şi pe cele două fiice ale cuplului
Sursa: jurnal.md Foto: tvc.ru 09.03.2017 15:56
Crimă terifiantă în regiunea Tula din Rusia. O tânără de 25 de ani a omorât cu bestialitate familia amantului său. Este vorba de soţia acestuia şi doi copii ai cuplului - o fetiţă de şase şi alta de patru ani.

Potrivit presei ruse, amanta şi sora acesteia veniseră în apartamentul bărbatului, unde au consumat împreună alcool. La un moment dat, soţia bărbatului a venit pe neaşteptate acasă, însoţită de cele două fetiţe.

Vecinii spun că cei din apartament s-au baricadat şi nu deschideau uşa, iar după câteva minute de scandal au lăsat-o pe femeie să intre. Soţia s-a revoltat şi s-a încăierat cu amanta beată. Atunci, tânăra a înjunghiat-o pe femeie. Sora amantei spune că imediat a ieşit afară, iar atunci când s-a întors, a descoperit cele patru cadavre. Poliţiştii o suspectează însă şi pe sora tinerii că a participat la teribilul măcel.

Bărbatul a fost găsit înjunghiat, iar cele două copile au fost descoperite fără suflare în baie. După uciderea familiei, apartamentul a fost incendiat.

Cei doi soţi mai aveau o fiică de 12 ani, care a scăpat cu viaţă pentru că nu era acasă în acele momente.

Suspectele au fost arestate.

ULTIMELE ŞTIRI