Actriţa în vârstă de 35 de ani, câştigătoarea a unui premiu Oscar pentru rolul din "Lebăda Neagră", 2011, şi coregraful francez Benjamin Millepied, au devenit părinţii unei fete pe care o cheamă Amalia. Cei doi mai au un fiu, Aleph, în vârstă de şase ani. 

Natalie Portman a născut pe 22 februarie şi, potrivit reprezentantului actriţei, cele două sunt "sănătoase şi fericite".

Natalie Portman, născută pe 9 iunie 1981, este o actriţă americană, care deţine şi cetăţenia israeliană. S-a remarcat încă de la primul ei rol, pe care l-a interpretat cu multă graţie şi aplomb, în thrillerul de acţiune ”Léon” (1994), în care a jucat alături de Jean Reno. A fost distribuită apoi în rolul Padmé Amidala în trilogia ”Star Wars”. A câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizată la Oscar pentru rolul din ”Closer” (2004) şi a impresionat în alte filme, precum ”V for Vendetta” (2006), ”Goya's Ghosts” (2006), ”The Other Boleyn Girl” (2008) şi ”Thor” (2011).

În 2010, Natalie Portman a jucat rolul principal din drama psihologică ”Black Swan”, de Darren Aronofsky. Criticii au fost entuziasmaţi de evoluţia actriţei americane, care a câştigat cu acest rol, în 2011, premiul Oscar, al doilea Glob de Aur din carieră, SAG Award şi premiul BAFTA.

Actriţa a fost premiată la Palm Springs International Film Festival pentru interpretarea fostei prime doamne a Statelor Unite ale Americii, Jacqueline Kennedy Onassis, în filmul biografic ”Jackie”.