FOTO

Oficial al serviciilor ucrainene de securitate, UCIS după ce i-a explodat din mers maşina; Şeful SBU: „Datoriile noi le plătim repede”

Oficial al serviciilor ucrainene de securitate, UCIS după ce i-a explodat din mers maşina; Şeful SBU: „Datoriile noi le plătim repede”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 31.03.2017 16:30
Un oficial al serviciilor ucrainene de securitate a fost ucis astăzi în oraşul Mariupol, din estul Ucrainei. Maşina în care se afla acesta a sărit în aer în plină stradă, în timp ce se afla în mişcare.

Victima exploziei este Alexandr Haraberyush, un colonel al Serviciului ucrainean de Securitate. Acesta a murit pe loc, iar un trecător a fost rănit. La faţa locului au fost mobilizaţi poliţişti medici şi salvatori. 

În timp ce autorităţile spun că ar fi vorba despre un atac terorist, separatiştii proruşi neagă că ar fi implicaţi în acest incident.

Colonelul Alexandr Haraberyush a lăsat în urmă doi copii, cel mai mic având doi ani.

„SBU va face tot posibilul pentru a găsi şi pedepsi vinovaţii. Datoriile noi le plătim repede”, a declarat şeful Serviciului ucrainean de Securitate, Vasilii Gritzak.

Între timp, purtătorul de cuvânt al forţelor armate separatiste, Eduard Basurin, a respins suspiciunile că rebelii ar fi fost implicaţi în incidentul soldat cu moartea oficialului serviciilor ucrainene de securitate.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI