Update

Cel puţin şase oameni au murit şi alţi 40 au fost răniţi într-o explozie din nord-vestul Pakistanului

Cel puţin şase oameni au murit şi alţi 40 au fost răniţi într-o explozie din nord-vestul Pakistanului
Sursa: jurnal.md Foto: reuters.com 31.03.2017 11:06
13:51
Update

Pakistan: Cel puţin 22 de morţi în urma exploziei unui vehicul-capcană

Explozia care a avut loc vineri într-o zona tribală din nord-vestul Pakistanului s-a dovedit a fi un atentat cu maşină-capcană, soldat cu cel puţin 22 de morţi, conform celui mai recent bilanţ al atacului, potrivit unor surse medicale, citate de AFP.

"Avem 22 de cadavre aici, iar la spital 57 de răniţi, între care femei şi copii", a declarat agenţiei franceze de presă dr. Moeen Begum, chirurg la spitalul public Parachinar, oraş unde a avut loc atentatul, scrie Agerpres.

Cel puţin şase oameni au fost ucişi şi alţi 40 răniţi într-o explozie produsă vineri dimineaţă într-o piaţă din oraşul Parachinar din nord-vestul Pakistanului, aflat într-o regiune tribală izolată din apropierea graniţei cu Afganistanul, a declarat Ikramullah Khan, un agent politic local, transmite Reuters, citat de news.ro.

Explozia s-a produs într-o piaţă aglomerată a oraşului, unde se află cel puţin 20 de magazine.

Un martor ocular, citat de portalul geotv, a spus că explozia a avut loc după ce cineva a parcat o maşină în zonă.

În toate spitalele din oraş a fost declarată starea de urgenţă.

Regiunea este considerată una vulnerabilă, având graniţă cu trei regiuni afgane şi fiind în trecut principala rută pentru activităţile militare transfrontaliere.

În ianuarie, cel puţin 25 de oameni au fost ucişi şi peste 65 răniţi într-o altă explozie care a lovit o piaţă aglomerată din Parachinar.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI