Franţa: Traficul revine la normal pe aeroportul Orly, a doua zi după atac

Franţa: Traficul revine la normal pe aeroportul Orly, a doua zi după atac
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ap.com 19.03.2017 12:59
Situaţia revenea treptat la normal duminică dimineaţă pe aeroportul parizian Orly, a doua zi după atacul împotriva unei patrule militare, ceea ce a dus la închiderea temporară a celor două terminale ale sale, a indicat un purtător de cuvânt al aeroporturilor din Paris, citat de AFP.

"Traficul este mai degrabă normal. Există încă un pic de întârziere, o întârziere medie de douăzeci de minute" din cauza "controalelor întărite", a declarat acelaşi purtător de cuvânt, adăugând că o "resorbţie a traficului" este aşteptată către 09:30 GMT.

O sută de persoane care nu au putut să zboare sâmbătă au dormit pe aeroportul Orly, unde au fost instalate paturi suplimentare. Companiile aeriene au găzduit, de asemenea, între 100 şi 200 de persoane în hotelurile aeroportului.

Traficul aerian a fost puternic perturbat sâmbătă după atacul de pe Orly-Sud, care a vizat o patrulă militară, agresorul fiind ucis.

Acest atac a avut ca rezultat închiderea imediată a celor două terminale de la Orly (Sud şi Vest), atât la sosiri, cât şi la plecări. Multe avioane au fost redirecţionate către aeroporturile învecinate.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI