Autorităţile malaeziene au stabilit identitatea lui Kim Jong Nam cu o mostră de ADN primită de la fiul său

Autorităţile malaeziene au stabilit identitatea lui Kim Jong Nam cu o mostră de ADN primită de la fiul său
Sursa: www.news.ro Foto: twitter.com 15.03.2017 12:57
Autorităţile malaeziene au anunţat miercuri dimineaţă că au reuşit să stabilească identitatea persoanei asasinate în urmă cu o lună pe aeroportul din Kuala Lumpur după ce au primit o monstră de ADN de la fiul lui Kim Jong Nam, scrie Reuters.

Fratele dictatorului nord-coreean a căzut victimă în urmă cu o lună unui asasinat orchestrat cel mai probabil de către regimul de la Phenian. Acesta a fost atacat de două femei cu neurotoxina VX, în timp ce se pregătea să plece spre Macau de pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur.

Phenianul nu a recunoscut până în acest moment asasinarea fratelui vitreg al lui Kim Jong-un, precizând că este vorba doar de un cetăţean nord-coreean, care a decedat din cauza unui atac de cord suferit pe aeroportul din Kuala Lumpur.

”Confirmăm din nou că este vorba de Kim Jong Nam... pe baza unei monstre pe care am primit-o de la fiul său”, a declarat vicepremierul malaezian, Ahmad Zahir Hamidi.

Iniţial, autorităţile malaeziene au confirmat la finele săptămânii trecute identitatea cetăţeanului nord-coreean asasinat, dar au refuzat să ofere mai multe detalii despre metoda utilizată pentru a-l identifica pe Kim Jong Nam.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI