Irlanda: Autorităţile au lansat operaţiuni masive de căutare după dispariţia unui elicopter al pazei de coastă de pe radare

Irlanda: Autorităţile au lansat operaţiuni masive de căutare după dispariţia unui elicopter al pazei de coastă de pe radare
Sursa: www.news.ro Foto: poză simbol 14.03.2017 14:29

Autorităţile irlandeze au lansat marţi dimineaţă o operaţiune masivă de căutare, după ce un elicopter al pazei de coastă a dispărut de pe radare în largul Oceanului Atlantic. Patru persoane erau la bordul elicopterului dispărut, iar salvatorii au reuşit până în acest moment să recupereze o singură persoană, care este internată în stare critică, transmite The Guardian.

Operaţiunile de căutare se desfăşoară în largul comitatului Mayo, situat pe coasta vestică a Irlandei.

Reprezentanţii Pazei de Coastă au precizat că au pierdut în timpul nopţii contactul cu elicopterul, care efectua o misiune în largul coastelor din comitatul Mayo.

Elicopterul a dispărut de pe radare în timp ce acorda asistenţă unei alte echipe, implicată într-o intervenţie medicală pe un vas situat la aproximativ 240 de kilometri de insula Eagle.

Potrivit primelor informaţii, elicopterul a pierdut legătura cu turnul de control la doar zece kilometri de baza Blacksod.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI