Cel puţin 12 răniţi în urma unui nou incident la parada şcolilor de samba de la Carnavalul din Rio de Janeiro

Cel puţin 12 răniţi în urma unui nou incident la parada şcolilor de samba de la Carnavalul din Rio de Janeiro
Sursa: www.news.ro Foto: twitter.com 28.02.2017 17:35
Autorităţile braziliene au anunţat că cel puţin 12 de persoane au fost rănite, după ce structura unui car alegoric s-a prăbuşit sub dansatori la renumita paradă a şcolilor de samba de la Carnavalul din Rio de Janeiro. Acesta este al doilea incident de la parada Sambadrome, după ce 20 de persoane au fost rănite atunci când un alt car alegoric a intrat în mulţime, relatează BBC.

Potrivit primelor informaţii, ultimul accident a avut loc după ce s-a prăbuşit o pasarelă instalată pe carul alegoric al şcolii Unidos da Tijuca.

”Am auzit o explozie în partea de sus. Oamenii au început să ţipe şi nu înţelegeam ce se întâmplă. A fost un moment de disperare”, a declarat Felix Souza.

Parada Sambadrome a fost oprită timp de 25 de minute, pentru ca echipajele de urgenţă să-i transporte pe răniţi la spital.

În urma prăbuşirii pasarelei, dansatorii de samba s-au rostogolit peste colegii lor, iar 12 persoane au fost rănite în incident.

În urmă cu doar o zi, alte 20 de persoane au fost rănite după ce un car alegoric al şcolii de samba Paraiso du Tuiuti a intrat în mulţimea de la parada Sambadrome.

Printre răniţi se numără inclusiv jurnaliştii care relatau despre binecunoscuta întrecere a şcolilor de samba din metropola Rio de Janeiro.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI