20 de persoane rănite după ce un car alegoric a intrat în petrecăreţii de la carnavalul din Rio de Janeiro

20 de persoane rănite după ce un car alegoric a intrat în petrecăreţii de la carnavalul din Rio de Janeiro
Sursa: www.news.ro Foto: twitter.com 27.02.2017 15:44
Autorităţile braziliene au anunţat că cel puţin 20 de persoane au fost rănite, dintre care opt au avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare, după ce un car alegoric a intrat în petrecăreţii care participau la Carnavalul de la Rio de Janeiro, transmite DPA.

De asemenea, cel puţin trei persoane s-au ales cu fracturi şi un bărbat este în stare gravă, după ce a fost strivit între o barieră de securitate şi carul alegoric implicat în incident.

Potrivit primelor informaţii, acest accident a avut loc chiar la începutul principalei parade de samba, cunoscută drept Sambadromo, iar carul alegoric care a intrat în mulţime aparţine şcolii de samba Paraiso do Tuiuti.

Iniţial, autorităţile au oprit parada pentru a permite accesul pompierilor şi a paramedicilor în zonă, dar organizatorii au decis să continue Sambadromo.

Carul alegoric implict în incident a fost predat poliţiei din Rio de Janeiro.

În fiecare an, peste 3.000 de dansatori de la 12 şcolii de samba se întrec pe străzile metropolei braziliene pentru a obţine titlul de cea mai bună şcoală de samba la Carnavalul de la Rio de Janeiro.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI