FOTO

România: Astăzi se anunţă cel mai mare tricolor uman în faţa Guvernului; Sâmbătă, mii de oameni au ieşit în stradă în mai multe oraşe din ţară

România: Astăzi se anunţă cel mai mare tricolor uman în faţa Guvernului; Sâmbătă, mii de oameni au ieşit în stradă în mai multe oraşe din ţară
Sursa: jurnal.md/Mediafax Foto: digi24.ro 12.02.2017 11:12
Duminică se anunţă crearea ”celui mai mare tricolor uman” în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Cetăţenii sunt îndemnaţi să vină la manifestaţie îmbrăcaţi cu una dintre cele trei nuanţe alea drapelului naţional: roşu, galben sau albastru.

În Piaţa Victoriei din Bucureşti s-au strâns sâmbătă, pentru a douăsprezecea zi la rând, peste 2.000 de persoane, aceştia solicitând demisia Guvernului Grindeanu. Au avut loc proteste, pentru a şaptea zi consecutiv, şi la Palatul Cotroceni, unde s-au reunit sute de protestatari. 

„Continuăm protestele în acelaşi stil paşnic şi creativ care ne-a făcut remarcaţi peste hotare! Apărandu-ne drepturile, ne apăram pe noi înşine!

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să veniţi cu un material de culoare: ROŞU, GALBEN sau ALBASTRU + o LANTERNĂ. În ajutorul vostru vom veni cu foi de aceeaşi culoare pe care la ora 21:00 ni le vom ridica deasupra capului şi vom lumina cerul în culorile TRICOLORULUI.

Ne vom organiza pe trei sectoare: (cum priveşti spre Guvern)
1. Stanga Palatului Victoria -> ROSU
2. Centru -> GALBEN
3. Dreapta Palatului Victoria - ALBASTRU”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.
Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI