Cel puţin 33 de morţi şi 20 de răniţi după ce un autocar a căzut într-un râu din Rajasthan

Cel puţin 33 de morţi şi 20 de răniţi după ce un autocar a căzut într-un râu din Rajasthan
Sursa: www.mediafax.ro Foto: hepta 23.12.2017 13:42
Cel puţin 33 de persoane au murit, iar alte 20 au fost rănite, sâmbătă, după ce un autocar care transporta pasageri a căzut de pe un pod şi a ajuns într-un râu din Rajasthan, al doilea stat ca mărime din India, au informat autorităţile locale, relatează site-ul agenţiei de ştiri Xinhua.

Şapte dintre persoanele rănite în accident au fost internate în diferite spitale din zonă.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, în districtul Sawai, la aproximativ 150 de capitala Rajasthanului, Jaipur, iar iniţial au fost raportaţi 27 de morţi.

"Bilanţul morţilor tragicului accident de astăzi a ajung la 33", a declarat Kailash Chand Verma, un guvernator local.

 Autocarul de 40 de locuri, care transporta pelerinii hinduşi de la Sawai Madhopur la Lalsot, a virat de pe un pod şi a căzut în râul Banas.

Presa locală a relatat că vehiculul a fost condus de un minor, însă Kailash Chand Verma a respins acuzaţiile, spunând că şoferul nu era minor.

"Cauza accidentului trebuie investigată. Constatările preliminare au arătat că că şoferul a încercat să depăşească un alt vehicul pe podul îngust, dar a pierdut controlul, a zdrobit balustrada podului şi a căzut în râu", a mai declarat oficialul local.

Serviciile de intervenţie şi localnicii au luat cele 33 de trupuri neînsufleţite din râu şi le-au transportat la morga spitalului din district pentru a putea fi identificate.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI