Poliţiştii au intervenit în această dimineaţă în staţia Unirii 2 din Bucureşti. Totul după ce o femeie de 42 de ani le-a spus că a fost ameninţată cu moartea de către o individă, care i-ar fi spus „nu scapi de mine”.

Forţele de ordine s-au mobilizat în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate acolo. Mai mult, autorităţile au distribuit imagini de pe camerele de supraveghere cu presupusa agresoare şi au rugat populaţia să dea o mână de ajutor pentru identificarea ei. La scurt timp, aceasta a fost reţinută şi transportată la secţia de poliţie.

Acest incident are loc după ce în seara de marţi, o femeie a împins intenţionat o tânără de 25 de ani în faţa unei garnituri de metrou. Făptaşa, identificată cu ajutorul camerelor de supraveghere, a fost reţinută de poliţie şi plasată în arest preventiv pentru 30 de zile. Ea este cercetată pentru omor calificat şi tentativă de omor.

Femeia încercase un gest similar într-o altă staţie, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic. Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice.