Anchetatorii precizează că, în acest moment, măsura sechestrului este în faza de executare. Totodată, sunt „făcute demersuri pentru identificarea altor bunuri până la concurenţa sumei de 127 547 366,34 lei”, se arată în răspunsul DNA.

Pentru a acoperi prejudiciul din dosarul „Tel Drum”, procurorii au instituit sechestru asigurător asupra mai multor bunuri:

- un teren situat în municipiul Turnu Măgurele, jud. Teleorman, cu suprafaţa de 2.913 mp şi construcţia aferentă acestuia

- un apartament situat în Turnu Măgurele, cu suprafaţa de 80 mp

- două autoturisme (Skoda Superb şi BMW X5).

- suma de 630.000 lei dobândită prin promisiune de vânzare cumpărare

- suma de 280.000 lei dobândită cu titlu de chirie în anii 2015 şi 2016, în baza unui contract de închiriere

Totodată, DNA a pus sechestru asupra sumelor de bani existente sau care urmează a fi virate de terţi, cu orice titlu, în patru conturi bancare deţinute de Liviu Dragnea şi asupra sumelor de bani datorate, cu orice titlu, acestuia de către terţe persoane (inclusiv suma de 80.710 euro şi suma de 460.110 lei datorate de o societate comercială din Turnu Măgurele, precum şi suma de 10.500 lei datorată de organizaţia judeţeană Teleorman a unui partid).

De asemenea, anchetatorii au instituit sechestru asupra acţiunilor şi părţilor sociale deţinute în cadrul persoanelor juridice de drept privat ce urmează a fi identificate.