Update

Împuşcături în Las Vegas: Poliţia caută o persoană ce a deschis focul într-un complex turistic, în timpul unui festival de muzică

Împuşcături în Las Vegas: Poliţia caută o persoană ce a deschis focul într-un complex turistic, în timpul unui festival de muzică
Sursa: www.mediafax.ro Foto: hepta 02.10.2017 09:50
14:13
Update

Cel puţin 50 de morţi în atacul armat de la Las Vegas

Cel puţin 50 de persoane au fost ucise şi peste 200 au fost rănite într-un atac armat care a avut loc duminică noaptea la Las Vegas, în vestul Statelor Unite, la un festival de muzică country în aer liber, informează luni Reuters.

Poliţia l-a identificat pe atacator drept Stephen Paddock, un bărbat alb în vârstă de 64 de ani, anunţă DPA.

12:31
Update

Bilanţ nou: Cel puţin 20 de morţi şi 100 de răniţi în atacul armat de la Las Vegas

Cel puţin 20 de persoane au murit şi peste 100 au fost rănite în atacul armat care a avut loc în noaptea de duminică spre luni la Las Vegas, a anunţat poliţia, potrivit AFP.

Poliţia a mai precizat că suspectul din acest atac care a avut loc pe principala arteră din Las Vegas, în timpul unui concert de muzică country care se desfăşura în aer liber în zonă, a fost împuşcat.

10:34
Update

Cel puţin doi morţi şi 24 de răniţi în urma focurilor de armă la Las Vegas

Cel puţin două persoane au fost ucise şi 24 au fost spitalizate cu plăgi împuşcate în Las Vegas, a anunţat un purtător de cuvânt al spitalului local.

Poliţia a intervenit în forţă în cursul nopţii de duminică spre luni pe principala arteră din oraşul din vestul SUA, după informaţii privind focuri de armă la hotelul-cazinou Mandala Bay, informează Reuters.

 

O serie de împuşcături au fost raportate în apropierea unui complex turistic, Mandalay Bay, din Las Vegas, după ce o persoană a deschis focul la un festival de muzică country, informează presa internaţională.

Zeci de persoane au fost filmate părăsind clădirea în fugă.

Presa americană a transmis că hotelul Mandalay Bay a fost evacuat.

Un ofiţer de poliţie ar fi fost împuşcat, iar serviciile de urgenţă se află la faţa locului.

Împuşcăturile au fost raportate în jurul orei locale 22:00, în timpul festivalului Route 91 Harvest, în timp ce cântăreţul de muzică Jason Aldean cânta într-un cazinou extrem de popular.

Poliţia a blocat bulevardul Las Vegas pentru a căuta persoana ce a deschis focul.

 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI