SUA: Fostul preşedinte american George H.W. Bush a fost externat din spital

SUA: Fostul preşedinte american George H.W. Bush a fost externat din spital
Sursa: jurnal.md/Agerpres Foto: AP 31.01.2017 08:15
Fostul preşedinte american George H.W. Bush, 92 de ani, a ieşit luni din spitalul din Texas unde a fost internat, de la jumătatea lunii ianuarie, la terapie intensivă, în urma unei pneumonii, potrivit purtătorului său de cuvânt Jim McGrath, citat de AFP.

"Preşedintele George H.W. Bush a ieşit azi din Houston Methodist Hospital după ce a fost tratat de pneumonie", a indicat purtătorul de cuvânt într-un comunicat.

"El este recunoscător pentru toate rugăciunile şi mesajele primite pe durata internării, la fel ca şi pentru îngrijirile de clasă mondială pe care doctorii şi infirmierele i le-au oferit", a adăugat acesta.

Cel de-al 41-lea preşedinte al SUA a suferit de o pneumonie bacteriană, iar soţia sa, Barbara (85 de ani), a fost de asemenea spitalizată, ca măsură de precauţie, timp de câteva zile, pentru o bronşită, după internarea soţului său.

Imediat după internare, George H.W. Bush a fost dus la terapie intensivă şi intubat timp de 48 de ore pentru a fi ajutat să respire, după care a fost supus unui tratament mai uşor.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI