Update

India: Cel puţin 13 morţi în urma deraierii unui tren

India: Cel puţin 13 morţi în urma deraierii unui tren
Sursa: jurnal.md Foto: ap.com 22.01.2017 08:16
10:28
Update

Accidentul feroviar din India: Peste 30 de morţi şi circa 50 de răniţi

Peste 30 de persoane şi-au pierdut viaţa în noaptea de sâmbătă spre duminică şi alte circa 50 au fost rănite din cauza deraierii unui tren de pasageri în sudul Indiei, potrivit unui nou bilanţ, relatează AFP şi Xinhua.

Opt din cele 21 de vagoane, inclusiv locomotiva, ale trenului expres Jagdalpur-Bhubaneswar au ieşit de pe şina de cale ferată în apropiere de gara Kuneru, în districtul izolat Vizianagram, din statul indian Andhra Pradesh, notează Agerpres.

Cel puţin 13 persoane şi-au pierdut viaţa şi circa o sută au fost rănite, sâmbătă, în urma deraierii unui tren în estul Indiei, a anunţat duminică un purtător de cuvânt al căilor ferate, transmite AFP, citat de Agerpres.

Şapte vagoane şi locomotiva trenului au deraiat sâmbătă la ora 11,00 (17,30) în regiunea Kunera, aproape de frontiera dintre statele Odisha şi Andhra Pradesh, a precizat purtătorul de cuvânt, J.P. Mishra.

În luna noiembrie a anului trecut, cel puţin 120 de persoane au murit în India după ce un tren expres de pasageri care circula între oraşul Patna (nord) şi Indore (centru) a deraiat lângă oraşul Kanpur, statul Uttar Pradesh (nord).

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI