VIDEO

Barack Obama i-a făcut o surpriză purtătorului său de cuvânt, venind la ultima conferinţă de presă

Barack Obama i-a făcut o surpriză purtătorului său de cuvânt, venind la ultima conferinţă de presă
Sursa: jurnal.md/Mediafax Foto: White House 18.01.2017 10:46
Preşedintele în funcţie al SUA, Barack Obama, i-a făcut o surpriză purtătorului său de cuvânt, Josh Earnest, venind la ultima sa conferinţă de presă pentru a-l lăuda, relatează site-ul Politico.com.

Josh Earnest, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, făcuse declaraţii şi se pregătea să preia întrebări de la jurnalişti, în ultima sa conferinţă de presă. Însă din lateral a apărut brusc preşedintele Barack Obama.

"Are tot ce îi trebuie unui american, este matinal, arată bine. Aceste lucruri sunt utile, trebuie să recunoaştem. Feţele sunt importante în televiziune. Se numeşte Josh Earnest, un nume bun atunci când cineva vorbeşte în numele tău", a declarat Barack Obama.

"Este un om demn de admiraţie. A fost dur, nu le-a dat mereu jurnaliştilor tot ce aşteptau, a fost mereu pregătit, a fost mereu politicos, a încercat de fiecare dată să împărtăşească presei cât mai mult din viziunea politică", a subliniat Barack Obama.

"Este un om la înălţimea tuturor celor cu care am colaborat. Nu doar că a fost un bun secretar de presă, dar, mai important, este un om bun şi sunt mândru de el", a subliniat Obama, îmbrăţişându-l la final pe Josh Earnest.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI