Starul hollywoodian a asistat la ROCK4EB!, un concert de caritate ce a avut loc în Malibu, California, unde prezentatorul evenimentului, Zach Galifianakis, a vorbit despre lupta împotriva Epidermoliza buloasa (EB), o boală de piele rară.

Fondurile obţinute în urma acelui concert au fost donate Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation (EBMRF).

Brad Pitt a urcat pe scenă şi a prezentat unele dintre trupele care au cântat în acel show. 

În public s-au aflat numeroase vedete din industria de divertisment, precum Kaley Cuoco, Aaron Taylor-Johnson, Charlie Hunnam, Elizabeth Olsen, David Spade, Garrett Hedlund, Rami Malek, Scott Foley şi Courteney Cox.

Potrivit USMagazine.com, Brad Pitt a părut relaxat şi avea o stare de dispoziţie foarte bună - a glumit cu prietenii şi a pozat alături de fani.

Săptămâna trecută, Brad Pitt a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului la gala Globurilor de Aur, când a urcat pe scenă pentru a prezenta un clip din filmul ”Moonlight”, ce a fost produs prin intermediul companiei sale Plan B. Acea peliculă a câştigat Globul de Aur la categoria ”cel mai bun film - dramă”.

Brad Pitt s-a ţinut departe de atenţia presei în ultimele luni, după ce Angelina Jolie, a doua soţie a lui, a depus actele de divorţ în septembrie 2016. Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au luptat apoi în instanţă pentru custodia şi dreptul de vizitare pentru cei şase copii ai lor, însă cuplul a acceptat recent să sigileze documenetele din acel proces, utilizând un judecător privat, pentru a respecta intimitatea familiei. 

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.