Poliţia turcă a ucis un potenţial atacator în sud-estul ţării

Poliţia turcă a ucis un potenţial atacator în sud-estul ţării
Sursa: www.agerpres.ro Foto: EPA 10.01.2017 16:33
Poliţia turcă a ucis un potenţial atacator care a încercat să intre marţi în principala secţie de poliţie din oraşul Gaziantep, în sud-estul ţării, în timp ce un al doilea era încă în libertate, a declarat presei, în parlament, vicepremierul turc Numan Kurtulmus, informează Reuters.

Posturile de televiziune au relatat că un schimb de focuri a avut loc în faţa complexului şi mai multe ambulanţe au fost trimise în zonă. 
    
Potrivit unor martori oculari, un ofiţer de poliţie a fost rănit în incident, în timp ce o persoană moartă, presupusă a fi atacatorul, era întinsă pe jos în faţa secţiei de poliţie, a relatat agenţia de presă Dogan. 
    
Este cel mai nou dintr-o serie de incidente violente, care au zguduit Turcia în ultimul an. În ziua de Anul Nou, un bărbat înarmat a ucis 39 de persoane care petreceau în interiorul un popular club de noapte din Istanbul, într-un atac revendicat de militanţi ai Stat Islamic. 
    
Patru zile mai târziu, atacatori suspectaţi oficial a fi fost militanţi kurzi au detonat o maşină-capcană în vestul Turciei, omorând un poliţist şi un angajat al tribunalului.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP