Dispozitivul Manbang permite accesul la acest serviciu prin intermediul serviciilor de intranet, controlate de autorităţile guvernamentale, utilizatorii putând urmări documentare şi cinci canale de televiziune.

Serviciul naţional de radiodifuziune susţine că cererea a fost foarte mare pentru acest dispozitiv, deşi, potrivit BBC News, majoritatea nord-coreenilor nu beneficiază de facilităţi pentru a se putea conecta la acest serviciu.

„Dacă un utilizator vrea să vadă, spre exemplu, un film despre animale şi trimite cererea pentru echipament, atunci va avea acces la materialul video respectiv ... este vorba de un sistem de comunicaţii în două etape”, a spus Kim Jong Min, şeful centrului responsabil cu furnizarea tehnologiei şi informaţiei. Potrivit NK News, citat de BBC News, utilizatorii au acces şi la conţinut în limbile engleză şi rusă.

În luna mai, expertul în securitate Doug Madory a descoperit o reţea de socializare, similară reţelei Facebook, pe un domeniu de internet nord-coreean. Respectiva reţea nu a funcţionat online multă vreme, mai ales după ce utilizatorii au încărcat profile dintre care unul făcea trimitere la liderul nord-coreean Kim Jong-Un.

Nu cred că intenţia a fost ca această reţea să poată fi accesată din exteriorul Coreii de Nord, a declarat Doug Madory pentru BBC News.