În acestea se vede că femeia a „lucrat” împreună cu un bărbat.

Publicaţia oferă, de asemenea, cronologia evenimentelor.

Astfel, la 00.22, un bărbat neidentificat se apropie de maşina parcată in care a doua zi dimineaţa moare Şeremet. El se aşează lângă portiera şoferului şi pregăteşte locul pentru ataşarea dispozitivului exploziv.

La ora 2.33, acelaşi bărbat şi o femeie merg în direcţia blocului unde a locuit Şeremet – pe strada Iaroslav Val, în jos pe Ivan Franko – la o distanţă de aproximativ 15 metri unul faţă de celălalt. Femeia cară o pungă sau pachet – se vede ca bagajul este greu.

Potrivit „Obozrevateli”, anchetatorii cred că în pungă se afla bomba.

La 2:38 cei doi se întâlnesc, schimbă câteva cuvinte şi apoi se despart. Bărbatul traversează strada mimând mersul unui om băut.

La 2:39 el se opreşte pe cealaltă parte a străzii, iar femeia în dreptul maşinii Subaru, scoate pachetul exploziv şi îl ataşează de partea de jos (în zona scaunului conducătorului auto), după care pleacă.

Plasarea bombei nu a durat mai mult de un minut. Potrivit anchetatorilor, bărbatul stătea „de şase” peste drum.

Sursa „Obozrevateli” susţine ca locul de parcare din curtea blocului, unde, de regula, Şeremet parca maşina Subaru era ocupat de o dubita cu numere din afara oraşului. După ce maşină Subaru a fost parcata în alta parte, dubita a plecat.

Nu se ştie daca a fost o coincidenta. Se verifica versiunea. Este posibil ca aceasta schimbare a locului de parcare sa fi fost intenţionata, pentru a facilita „munca” atentatorilor. Subaru a fost parcat mai departe de ferestre, într-o zonă unde se putea plasa mai uşor bomba.

Reamintim, Pavel Şeremet a fost ucis pe 20 iulie, în centrul Kievului, în urma exploziei maşinii pe care o conducea. Poliţia a calificat moartea lui Şeremet crimă comisa într-un mod periculos pentru viaţa multor oameni.