Anchetatorii au descoperit pe 22 martie, cu câteva ore înainte de atentatele comise la Bruxelles, un apartament închiriat la Jette — o comună de la periferia oraşului—, sub un nume fals, de către Mohammed Bakkali, unul dintre cei care au avut în grijă logistica celulei jihadiste. El este suspectat în prezent că a mai închiriat două locuinţe, a explicat radio-televiziunea belgiană pe pagina sa de internet.

Potrivit RTBF, un vecin a indicat anchetatorilor că l-a recunoscut pe Najim Laachraoui, unul dintre teroriştii kamikaze de la aeroportul din Bruxelles, precum şi pe o a treia persoană neidentificată. 

„Ancheta a dezvăluit că mai multe maşini utilizate de teroriştii de la Paris staţionează în apropierea acestei adrese”, a precizat RTBF. 

„Este cazul unui autoturism Seat folosit de membrii trupei de comando de la terase şi de un Audi A6 închiriat de Salah Abdeslam, pentru a-i aduce pe cei trei terorişti din Ungaria”, a adăugat postul belgian. 

Alte locuinţe ale reţelei jihadiste conduse de Abdelhamid Abaaoud, belgianul de origine marocană considerat coordonatorul atentatelor din 13 noiembrie de la Paris şi ucis cinci zile mai târziu într-un asalt al poliţiei în suburbia pariziană Saint-Denis, au fost identificate la Bruxelles, Charleroi şi Auvelais (sud). 

Potrivit RTBF, apartamentul din Jette nu era cel mai folosit şi servea mai repede ca o soluţie de rezervă.