Patru oameni au decedat pe loc. Pentru al cincilea s-au făcut manevre de resuscitare, însă medicii de la ambulantă nu au reuşit să îl salveze, declarând decesul după circa jumătate de oră de încercări.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în zonă.


Maşina care a provocat tragedia s-a izbit de un stâlp metalic al staţiei de autobuz, a intrat într-un gard apoi s-a răsucit în aer.

„Accidentul s-a produs pe o şosea, într-un cartier mărginaş al municipiului Brăila. Imediat după producerea accidentului, am fost informaţi că trei persoane au decedat pe loc, iar alte două sunt grav rănite, şoferul este încarcerat în maşină, iar o altă persoană este rănită mai uşor. În cazul celor două persoane grav rănite nu s-a mai putut face nimic, numărul decedaţilor crescând la cinci. Şoferul, în vârstă de 27 de ani, a fost scos din maşină şi transportat la spital. Nu este grav rănit. Victima rănită uşor este o femeie de 47 de ani, care se află sub observaţie la spital', a declarat lt. col. Ştefan Stoian, de la ISU Brăila.

Şoferul are 27 de ani şi a fost dus la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judeţean Brăila. Aici, medicii au întâmpinat mari greutăţi, pentru că este obez şi nu a putut intra în Computerul Tomograf pentru a-i fi făcute investigaţiile medicale necesare.

Şoferul s-a mai prezentat la spital în urmă cu aproape jumătate de an prezentând crize epileptice. Mai multe surse medicale au confirmat informaţia potrivit căreia şoferul a ieşit pozitiv la testul de droguri: amfetamină/benzodiazepină/canabis.