Cifra de afaceri realizată de Toyota în primele nouă luni a atins şi ea o valoarea record de 21.430 miliarde de yeni, în creştere cu 6,5% în ritm anual, graţie vânzărilor solide realizate pe piaţa din SUA. În total, Toyota a comercializat 6,49 milioane autovehicule la nivel global în perioada aprilie-decembrie, în condiţiile în care exceptând America de Nord numărul unităţilor vândute a scăzut în majoritatea regiunilor inclusiv în Europa, Japonia şi restul Asiei.

Toyota şi-a îmbunătăţit uşor estimările privind profitul net pe care îl va realiza în anul financiar care se va încheia în luna martie 2016 până la 2.270 miliarde yeni (19,43 miliarde de dolari), de la o estimare anterioară de 2.250 miliarde yeni. De asemenea, Toyota se aşteaptă să vândă 10,05 milioane vehicule în anul fiscal 2015, în creştere faţă de 10 milioane unităţi cât estima în luna noiembrie.

La începutul acestui an, compania Toyota, care include şi constructorii Daihatsu Motor Co şi Hino Motors Ltd, a informat că în anul calendaristic 2015 a vândut 10,15 milioane vehicule la nivel mondial, ceea ce îi permite să păstreze titlul de cel mai mare constructor auto din lume pentru al patrulea an consecutiv.