Faptele s-au produs sâmbătă seară, după o reuniune de familie la Thane, la 32 de kilometri de Mumbai.

„Hasnin Anwar Warekar s-a sinucis după ce a tăiat gâtul altor membri ai familiei, inclusiv părinţilor săi”, a declarat Gajanan Laxman Kabdule, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Thane.

Unică supravieţuitoare a familiei, o soră a bărbatului a fost spitalizată după ce vecinii, auzind-o strigând după ajutor, ar fi alertat poliţia.

„Nu am putut să o interogăm încă pe sora de 21 de ani a agresorului, singura supravieţuitoare, care a fost spitalizată şi este profund traumatizată”, a declarat Kabdule.

Conform presei locale, Warekar ar fi pus sedative în mâncare înainte de a comite crimele.

„Primele indicii lasă de înţeles că suspectul a încuiat toate uşile casei şi i-a asasinat pe membrii familiei în timp ce aceştia dormeau, folosind un cuţit care a fost găsit în apropierea sa”, a precizat pentru cotidianul Indian Express un reprezentant al poliţiei locale, Ashutosh Dumbre.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Thane a spus că anchetatorii aşteaptă rezultatele analizei pentru a putea spune dacă victimele au fost sedate. Desfăşurarea faptelor şi mobilul crimelor nu sunt clare deocamdată.

Agenţia Press Trust of India afirmă că la originea crimelor s-ar afla o dispută imobiliară. Dumbre a precizat pentru Indian Express că primele investigaţii nu permit încă explicarea acestor crime. Potrivit Indian Express, presupusul criminal ar fi un contabil.