Rezultatele concursului au fost anunţate pe 20 februarie, dar abia astăzi ştirea a fost preluată de presa centrală din Rusia.

Hadijat Kadîrova urmează acum sa participe la etapa următoare a concursului „Elevul anului”, care va avea loc în Ulianovsk, între 28 martie şi 1 aprilie. Finala concursului va avea loc pe 28-29 aprilie în Krasnoiarsk. Câştigătorii vor fi anunţaţi în patru categorii: „Pentru merite deosebite în activitatea educaţională”, „Pentru rezultate deosebite în sport”, „Pentru merite deosebite în activităţile sociale”, „Pentru merite deosebite în creaţie”.

Mass-media cecenă, dar şi tatăl fetei, preferă să se spună despre Hadijat că este nepoata lui Ahmad Kadîrov, nu fiica lui Ramzan Kadîrov.

Despre fata liderului actual al Ceceniei se ştie chiar mai puţin decât despre fiicele preşedintelui rus, Vladimir Putin.

În 2013, compania de Radioteleviziune „Puti” Ahmat-Hadji Kadîrov a anunţat că Hadijat Kadîrova a învăţat pe de rost tot Coranul, devenind astfel al şaselea hafiz în familia Kadîrov.