„Atunci când au fost ridicate fragmente din fuzelaj, s-a mai găsit un cadavru. După ce a fost ridicat, cadavrul a fost identificat ca fiind al pilotului comandant al avionului Roman Volkov, judecând după însemne”, a declarat o sursă din echipa de căutare pentru presa rusă.

Pe de altă parte, scafandrii au scos luni de pe fundul mării un fragment din partea de mijloc a fuzelajului, după ce au recuperat, anterior, mai multe fragmente mai mici, în largul staţiunii balneare Soci, de unde a decolat aeronava către Siria, a declarat un purtător de cuvânt al operaţiunii de căutare pentru Tass.

„Până acum, un fragment de patru metri din partea de mijloc a fuzelajului a fost scos de pe fundul mării”, a spus purtătorul de cuvânt, care a adăugat că operaţiunile continuă.

Un avion al Armatei ruse cu 92 de oameni la bord s-a prăbuşit, duminică dimineaţă, în Marea Neagră. S-a întâmplat la puţin timp de la decolare şi este încă neclar de ce piloţii nu au transmis niciun mesaj SOS. Nu există supravieţuitori.