Comisia de anchetă a transmis Parchetului rapoartele medicilor legişti, a indicat ministerul într-un comunicat. Conform legii în vigoare, procurorul este sesizat 'dacă devine clar, în opinia comisiei de anchetă, că există suspiciuni privind originea criminală a accidentului'.

Avionul Airbus A320, care efectua un zbor Paris-Cairo, a dispărut brusc de pe radare pe 19 mai, în jurul orei 00:29 GMT (03:29 ora locală), înainte de a se prăbuşi în apele Mediteranei între insula Creta şi coasta de nord a Egiptului, cu 66 de oameni la bord, din cauze încă necunoscute. Analiza înregistratorului de voce a confirmat tentativa de stingere a unui incendiu la bord înaintea prăbuşirii în mare.

Anchetatorii francezi privilegiază ipoteza unui incident tehnic, în timp ce autorităţile egiptene înclină spre ipoteza teroristă.

Accidentul s-a produs la aproape şase luni după ce un avion de pasageri rus a explodat la scurt timp după decolarea din staţiunea Sharm el-Sheikh, din peninsula Sinai. Toate cele 224 de persoane aflate la bord şi-au pierdut viaţa. Organizaţia Statul Islamic a revendicat doborârea aparatului.