În comparaţie, 46% dintre alegători aveau o părere negativă despre Barack Obama în 2012, iar 50% despre Mitt Romney.

De asemenea, numeroşi alegători cred că nici Clinton, nici Trump nu sunt demni de încredere. 59% au această părere despre candidata democrată şi 65% despre candidatul republican.

În ceea ce priveşte gradul de calificare pentru a deveni preşedinte, 53% dintre alegători sunt de părere că Hillary Clinton este calificată, iar 37% consideră că Trump este calificat.

De asemenea, 56% dintre cei care s-au prezentat marţi la urne spun că fosta şefă a diplomaţiei are personalitatea potrivită pentru a conduse SUA, faţă de 34% care au această opinie despre omul de afaceri new-yorkez.

În ceea ce priveşte temele de campanie, 71% dintre alegători cred că imigranţii ilegali ar trebui să poată obţină cetăţenia, în anumite condiţii, faţă de 25% care sunt împotrivă.

În plus, 54% dintre cei intervievaţi se opun construcţiei unui zid la graniţa cu Mexicul, faţă de 40% care sunt de acord cu iniţiativa.

Pe de altă parte, numai 29% dintre alegători cred că viitorul preşedinte ar trebui să continue politicile lui Obama, în timp ce 46% spun că următorul lider de la casa Albă ar trebui să aibă politici mai conservatoare. 18% vor politici mai liberale.