Actriţa Whoopi Goldberg a declarat în ianuarie că ''ar putea fi timpul să se mute". ''Îmi pot permite'', a adăugat ea, pe platoul emisiunii ''The View'', citată de The Washington Times.

Cântăreaţa Cher s-a declarat gata să migreze pe Jupiter, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter. O călătorie pe care o va putea realiza în compania lui Jon Stewart, care vrea intre în posesia unei rachete spaţiale şi să meargă pe altă planetă, dacă Donald Trump este ales preşedinte, deoarece ''acesta devine nebun''. Această mărturisire surprinzătoare referitoare la alegerea lui Trump, făcută de umoristul recompensat cu un premiu Emmy în 2015, a fost publicată de revista People.

La rândul ei, Barbra Streisand va căuta un refugiu în ţara cangurilor. ''Nu are argumente. Nu ştiu, nu pot să cred. Aşa că vin în ţara voastră [Australia], dacă mă acceptaţi, sau în Canada'', a mărturisit fără jenă actriţa în vârstă de 74 de ani, într-un interviu acordat în luna august, la New York, postului australian ''60 Minutes''.

Samuel L. Jackson, actor care a jucat în oscarizatul ''Django Unchained'' ("Django dezlănţuit"), a spus că se mută în Africa de Sud. Declaraţia a fost făcută în decembrie 2015 la emisiunea ''Jimmy Kimmel Live!''.

În ce-o priveşte pe Miley Cyrus, aceasta îşi revarsă potopul de ură pe reţelele sociale, scrie madame.lefigaro.fr. ''Mă mut, dacă el (Trump) este ales preşedinte! Acestea nu sunt vorbe în vânt!", exclamă cu fervoare tânăra Miley pe contul său de Instagram.

Iar şirul vedetelor gata să plece din ''State'' continuă cu alte nume notorii ca actorii Lena Dunham, Bryan Cranston, Amy Schumer, Neve Campbell (actriţă canadiană mutată în SUA), fotomodelul Amber Rose sau scriitorul Stephen King.