Vedeta americană a vorbit despre noua politică a Curţii Penale Internaţionale (CPI) în domeniul drepturilor copiilor. Mesajul ei a fost difuzat, vineri, la sediul general al CPI, care se află în oraşul olandez Haga. Angelina Jolie, care deţine titlul de Trimis Special al Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi, a înregistrat acest mesaj pentru a coincide cu lansarea noii politici oficiale a CPI în domeniul copiilor, creată pentru a limita infracţiunile şi abuzurile comise asupra copiilor din lumea întreagă. „Impactul infracţiunilor comise asupra copiilor se face resimţit timp de mai multe generaţii“, a spus vedeta americană, în vârstă de 41 de ani. „Ştim deja că în acest moment nu oferim copiilor cele mai bune condiţii“.

„Susţin proiectul ce vizează includerea acuzaţiilor de infracţiuni comise asupra copiilor, acolo unde dovezile permit acest lucru, în cadrul unei abordări mai sistematice. Felicit Biroul Procuraturii generale şi pe toţi cei care au lucrat la dezvoltarea acestei politici oficiale“, a adăugat Angelina Jolie. Mamă a şase copii, Angelina Jolie, care s-a despărţit de Brad Pitt şi a depus actele de divorţ în luna septembrie, a vizitat sediul general al CPI în luna aprilie.

Brad Pitt a făcut obiectul unei anchete oficiale ce a vizat acuzaţia de abuz contra unui minor, în urma unei presupuse altercaţii între actor şi fiul său cel mare, care ar fi avut loc la bordul unui avion privat, cu câteva zile înainte ca Angelina Jolie să depună actele de divorţ. Actorul a fost achitat de această acuzaţie de Departamentul pentru protecţia copilului şi servicii familiale din Los Angeles, însă o anchetă FBI, iniţiată pe baza aceleiaşi acuzaţii, este încă în derulare. Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne - şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt doreşte custodie comună.

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014. Angelina Jolie şi Brad Pitt, alintaţi de presa internaţională cu apelativul „Brangelina“, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social. Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Angelina Jolie a susţinut primul discurs public după despărţirea de Brad Pitt prin intermediul unui mesaj video înregistrat în numele Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), cu privire la noile politici internaţionale din domeniul drepturilor copiilor, informează site-ul contactmusic.com, citat de News.ro. Vedeta americană a vorbit despre noua politică a Curţii Penale Internaţionale (CPI) în domeniul drepturilor copiilor. Mesajul ei a fost difuzat, vineri, la sediul general al CPI, care se află în oraşul olandez Haga. Angelina Jolie, care deţine titlul de Trimis Special al Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi, a înregistrat acest mesaj pentru a coincide cu lansarea noii politici oficiale a CPI în domeniul copiilor, creată pentru a limita infracţiunile şi abuzurile comise asupra copiilor din lumea întreagă. „Impactul infracţiunilor comise asupra copiilor se face resimţit timp de mai multe generaţii“, a spus vedeta americană, în vârstă de 41 de ani. „Ştim deja că în acest moment nu oferim copiilor cele mai bune condiţii“. „Susţin proiectul ce vizează includerea acuzaţiilor de infracţiuni comise asupra copiilor, acolo unde dovezile permit acest lucru, în cadrul unei abordări mai sistematice. Felicit Biroul Procuraturii generale şi pe toţi cei care au lucrat la dezvoltarea acestei politici oficiale“, a adăugat Angelina Jolie. Mamă a şase copii, Angelina Jolie, care s-a despărţit de Brad Pitt şi a depus actele de divorţ în luna septembrie, a vizitat sediul general al CPI în luna aprilie. Brad Pitt a făcut obiectul unei anchete oficiale ce a vizat acuzaţia de abuz contra unui minor, în urma unei presupuse altercaţii între actor şi fiul său cel mare, care ar fi avut loc la bordul unui avion privat, cu câteva zile înainte ca Angelina Jolie să depună actele de divorţ. Actorul a fost achitat de această acuzaţie de Departamentul pentru protecţia copilului şi servicii familiale din Los Angeles, însă o anchetă FBI, iniţiată pe baza aceleiaşi acuzaţii, este încă în derulare. Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne - şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt doreşte custodie comună. Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014. Angelina Jolie şi Brad Pitt, alintaţi de presa internaţională cu apelativul „Brangelina“, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social. Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Citeste mai mult: adev.ro/ogvw