Şi în a doua zi după alegeri, a fost mare gălăgie în faţa Trump Tower din cartierul Manhattan. Mulţimea a scandat lozinci denigratoare la adresa preşedintelui ales. Poliţia a ridicat două bariere de securitate în jurul imobilului şi hotelului deschis recent, care este proprietate a magnatului.

În Los Angeles, oamenii şi-au manifestat nemulţumirea faţă de victoria lui Trump, blocând traficul pe o autostradă. Lumea s-a mobilizat şi în San Francisco, iar în Portland lucrurile au luat-o razna. Demonstranţii au aruncat cu pietre în poliţişti, au spart geamurile maşinilor şi au provocat un adevărat dezastru în stradă. Forţele de ordine spun că este vorba despre o revoltă.

După două zile de proteste, Donald Trump a reacţionat pe contul său de Twitter. Politicianul republican a menţionat că oamenii din stradă sunt protestatari de profesie, împinşi de la spate de presă. Spre deosebire de mitingurile de miercuri, manifestaţiile de ieri au avut o amploare mai mică. Cu toate acestea, mai multe persoane au fost arestate, dar nu există informaţii despre numărul exact al acestora.