„Aceste alegeri au fost trucate de mass-media coruptă care promovează acuzaţii complet false şi minciuni neruşinate în încercarea de a o face preşedintă” pe Hillary Clinton, a spus Trump la un miting electoral desfăşurat în statul New Hampshire, el făcând astfel aluzie la mediatizarea intensă a declaraţiilor date presei în ultimele zile de trei femei care-l acuză de agresiuni sexuale.

La acelaşi miting electoral Trump a insinuat că Hillary s-ar putea să se fi drogat înaintea ultimei dezbateri electorale pe care ei au avut-o săptămâna trecută şi a cerut ca la următoarea dezbatere să fie supuşi amândoi unui test antidrog.

„Suntem ca atleţii (...), iar atleţii trebuie să se supună controlurilor antidrog. Cred că ar fi trebuit să ne facă un control antidrog înaintea dezbaterii, pentru că nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea (...) La începutul ultimei dezbateri, ea avea prea multă energie. Iar apoi, la final (...) dorea să fie ajutată să plece. Abia putea să meargă către maşină”, a spus Trump, care în ultimele luni a alimentat unele rumori despre starea de sănătate a lui Hillary.