Aviaţia rusă a aruncat peste oraş aşa-numite bombe anti-buncăr, precum şi alte bombe în cartierele estice ale oraşului.

Totodată, marţi, organizaţia non-guvernamentală „Medici fără frontiere” a anunţat că în oraş mai sunt doar 11 ambulante, după ce alte 5 au fost distruse în timpul bombardamentelor, iar număr de opt maşini au fost imobilizate din cauza lipsei pieselor de schimb.

Rusia a reluat bombardamentele după ce preşedintele rus a anulat întâlnirea bilaterală cu omologul sau francez François Hollande. Palatul Elysee a explicat refuzul lui Putin prin faptul ca Parisul a insistat ca întâlnirea să fie dedicată în întregime problemei siriene. Putin însă dorea ca Hollande să-l însoţească la deschiderea Centrului Cultural Rus din capitala franceza.

Luni, Hollande a declarat că oficialii ruşi ar putea fi puşi sub acuzare pentru crime de război în legătură cu bombardarea Alepului.

Marţi, Boris Johnson, ministrul de externe britanic a declarat că Rusia riscă să devină un stat paria daca continuă să bombardeze ţinte civile în Siria şi a făcut apel la instituţiile internaţionale să facă mai mult pentru a pedepsi Moscova, inclusiv prin sancţiuni.