Victima, în vârstă de 14 ani potrivit mass-media indiene, a povestit că a fost răpită la 22 noiembrie în timp ce mergea la piaţă, în partea de vest a oraşului New Delhi, cel mai recent caz de violenţă sexuală din capitala Indiei.

„După cincisprezece zile de abuz repetat, au spus într-o seară că sunt de acord să mă lase să plec. M-au împins într-o maşină şi apoi au mers până la un magazin care vinde băuturi alcoolice, înainte de a parca în apropierea unei fântâni", a declarat adolescenta.

Victima a vorbit cu condiţia anonimatului, cu spatele la cameră.

„Mi-au spus că mă vor lăsa să plec dar imediat ce am plecat au deschis focul de două ori. Primul glonţ a lovit un os, nu am simţit nimic, eram ca anesteziată. Dar după al doilea glonţ am leşinat", a continuat fata.

Ea a spus că atunci s-a trezit în fundul unui puţ unde fusese lăsată să moară. "Când mi-am recăpătat conştiinţa, am văzut că aveam un glonţ în piept, l-am scos cu mâna".

Televiziunea a arătat imaginile unei răni.

La 6 decembrie, sătenii au salvat-o, alertaţi de ţipetele ei, şi apoi a fost internată în spital.
Potrivit presei indiene, mai mulţi bărbaţi au fost arestaţi în acest caz.

„Vreau ca violatorii să fie spânzuraţi. Nimeni nu ar trebui să sufere ceea ce am suferit eu", a spus ea.

În 2012, un viol în grup şi uciderea unei studente în New Delhi a şocat ţara, punând în evidenţă violenţele împotriva femeilor.

Legile împotriva violului au fost înăsprite în consecinţă, dar cazurile de agresiune rămân foarte numeroase în această ţară.