Prezicerile astrale pentru astăzi, 4 martie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 4 martie
Sursa: libertatea.ro Foto: avantaje.ro 04.03.2018 08:22
Berbec
 
Ai o zi specială, o ocazie foarte bună de a recapitula ultimele evenimente şi de a le înţelege corect, ca să le dai dreptate şi celor care au fost nemulţumiţi.
 
Taur
 
Este o zi complexă, cu influenţe puternice, pe care o poţi folosi pentru a clarifica anumite neînţelegeri cu cei din familie. Ai nevoie de această bază solidă.
 
Gemeni
 
Eşti convins de şansele de reuşită ale unui demers pe care eşti nevoit să îl faci şi pe care îl gândeşti deja de mai mult timp. Trebuie să ţii însă cont şi de obstacolele care pot să apară pe parcurs.
 
Rac
 
Eşti mai generos cu cei dragi şi asta te ajută să înţelegi mai bine care au fost problemele ce au dus la blocajul în comunicare care v-a dat bătăi de cap în ultima vreme.
 
Leu
 
Din toată complexitatea mesajului astral de astăzi, ai şansa de a alege dorinţa sinceră de a fi sau a redeveni corect cu colaboratorii şi de a asigura o atmosferă agreabilă la serviciu.
 
Fecioară
 
Eşti foarte atent la semnalele pe care le primeşti de la partenerii de orice fel, dar contează la fel de mult şi relaţiile cu cei dragi, care sunt principala ta sursă de nelinişte în această perioadă.
 
Balanţă
 
Munca este principala ta sursă de mulţumire şi de stabilitate. Orice ai avea de făcut, nu este o opţiune viabilă să amâni sau să laşi pe altcineva să facă.
 
Scorpion
 
Pentru prima dată, după mult timp, ai nevoie cu adevărat de o deschidere faţă de sentimentele care te animă. Ele trebuie recunoscute şi onorate.
 
Săgetător
 
Este o zi specială, care îţi poate aduce inspiraţia de care aveai nevoie pentru a modifica mediul în care trăieşti, pentru a-l face mai frumos sau mai bogat, prin preocupările tale.
 
Capricorn
 
Are cine să te ghideze, dar trebuie să ţii cont de faptul că un ghid adevărat nu va impune nimic, va exprima doar acele idei de care crede că ai nevoie şi te va lăsa pe tine să decizi ce faci cu informaţia.
 
Vărsător
 

Este foarte important să domoleşti orice impuls de revoltă împotriva celor din anturajul apropiat, ca să poţi evalua corect situaţia, reacţiile lor şi reacţiile tale.
 
Peşti
 
Eşti beneficiarul unor impulsuri puternice, care te îndeamnă să priveşti altfel faptele unor apropiaţi, într-un context mai larg, care îţi permite să le înţelegi mai bine.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI