Ai spor în toate şi acest lucru te poate binedispune atât de mult, încât treci cu vederea anumite lipsuri – ale oamenilor sau ale situaţiilor în care te implici.

Taur

Ai la dispoziţie o zi în care să te refaci, să revii la gânduri mai bune şi chiar să faci paşi importanţi înainte spre rezolvarea unor probleme delicate.

Gemeni

Vei avea ocazia de a alege între varianta pozitivă şi cea negativă de evoluţie a unor situaţii, dar trebuie să ştii că va fi o alegere de o clipă, pe care nu e bine să o ratezi.

Rac

Ţi se potrivesc impulsurile acestei zile, fiindcă te invită să te apropii de prieteni şi de rudele care îţi sunt dragi, adică de persoanele care vor avea un rol important în viitorul tău.

Leu

Ar fi bine să nu exagerezi, chiar dacă te vei simţi nedreptăţit de vreunul dintre superiori. Sunt momente pe care le poţi face să fie mai frumoase, dacă ai o atitudine constructivă.

Fecioară

Există riscul să începi discuţii pe care să nu le mai poţi coordona ulterior, cu cei din anturajul apropiat. Mai bine îţi vezi de treburi cu calm şi îi tratezi cu răbdare cu cei din jur.

Balanţă

Nevoia ta de frumuseţe, prezentă în fiecare clipă, te poate ţine departe de probleme astăzi. De exemplu, discuţiile pe un ton ridicat te vor îndepărta de anumite persoane.

Scorpion

Ca să nu ajungi la conflicte cu cineva drag, ar trebui să faci unele concesii şi cum nu eşti printre campionii diplomaţiei, mai bine eviţi să ajungi acolo.

Săgetător

Ai destule motive să priveşti cu optimism spre viitor, dar ai şi tendinţa de a privi în trecut, prin cotloanele pe unde s-au ascuns nemulţumiri.

Capricorn

Ţi-ar fi de folos să preţuieşti ceea ce îţi oferă cei dragi şi să domoleşti tendinţa de a fi mulţumit doar cu ceva anume, ce ţi-ai dori tu.

Vărsător

Pare să fie linişte în familie, dar tu ştii prea bine că există conflicte mocnite, care au nevoie de o singură scânteie pentru a izbucni.

Peşti

Ar fi bine să îi tratezi pe cei din anturaj cu atenţia pe care o merită, fără să faci diferenţe sau să îi taxezi aspru pentru orice scăpare de limbaj sau de altă natură.