Horoscop 2 martie: Ce ne prezic astrele pentru astăzi

Horoscop 2 martie: Ce ne prezic astrele pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: sfatulparintilor.ro 02.03.2018 09:51
Berbec
 
Totul e mai intens astăzi şi tocmai de aceea ar fi de dorit să domoleşti acele impulsuri care ştii că dăunează armoniei în relaţii, de orice fel ar fi ele.
 
Taur
 
Eşti chemat să dai dovadă de prietenie adevărată, de o bună cunoaştere a celor apropiaţi şi chiar de spirit de sacrificiu, ca să le fie lor bine, prin ceea ce faci tu.
 
Gemeni
 
Vrei să ieşi în evidenţă, dar nu este deloc simplu, chiar dacă ai destule instrumente la îndemână. Cooperarea cu cei de la care vrei să ceri ceva ar fi o idee mai bună.
 
Rac
 

Poţi înţelege acum unde anume te-ai blocat, care dintre evenimentele din trecut a lăsat o urmă pe care nu ai putut să o înlături, ca să poţi merge mai departe.
 
Leu
 
Este o zi specială, în care ai putea primi o sugestie foarte frumoasă de la un apropiat sau ai primit-o deja şi abia acum o procesezi, cu toate consecinţele ei posibile.
 
Fecioară
 
S-ar putea să te surprindă propriile emoţii şi intenţiile care se nasc din acestea, mai ales când te preocupă soarta relaţiilor importante.
 
Balanţă

Munca este cea mai importantă sursă de mulţumire, dar şi de provocări sau de agitaţie. Te mobilizezi mai bine când contextul devine atât de solicitant.
 
Scorpion
 
Dacă ai reuşit să înţelegi unde ai greşit în trecutul apropiat, faţă de cei dragi, astăzi vei putea trece la etapa următoare: la reparaţii capitale în cazul acelor relaţii.
 
Săgetător
 
Casa şi familia sunt principalele subiecte de interese, motoarele a tot ce faci în această perioadă. Ceea ce visezi acum se poate realiza.
 
Capricorn

S-ar putea să te simţi copleşit şi bine ar fi să te laşi cucerit de această stare, chiar dacă este provocată de admiraţia faţă de persoane de la care ai ce învăţa.
 
Vărsător
 
Acum vezi clar ce faci, cu ce consecinţe şi ce ar putea urma din cauza unor decizii eronate. Doar de tine depinde ca aceste consecinţe să nu se întindă mai departe, în viitor.
 
Peşti
 
Eşti ca un copil care descoperă lumea, iar lumea aceasta este, de fapt, propria lume interioară, pe care o vezi aşa cum a fost dintotdeauna: vastă, bogată, generoasă.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI